У п’ятницю у Львові розпочинається свято Шоколаду

У п’ятницю, 11 лютого, у Львові розпочинається свято Шоколаду. Офіційне відкриття Свята відбудеться о 15.00 год. у Палаці Мистецтв (Коперніка 17). Також захід відвідає світова зірка Робертіно Лоретті та міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, вперше у Львівській опері виступить відомий італійський тенор Робертіно Лоретті.

Цьогорічне свято шоколаду буде проходити на трьох майданчиках, зокрема в палаці Мистецтв, на площі Ринок та на проспекті Свободи. У другий день, 12 лютого, буде створення шоколадного міста. Будуватиме шоколадне місто відомий шоколатьє в Україні Валентин Штефаньо. 13 лютого запрезентують найдовший шоколадний торт, а 14 лютого кульмінацією забав буде святкування Дня усіх закоханих. Серед усіх, хто відвідає IV Свято шоколаду буде розіграно романтичну подорож на двох у Стамбул від Авіакомпанії “ТУРЕЦЬКІ АВІАЛІНІЇ”.

Під час міського свята працюватиме Музей шоколаду, де можна дізнатися про секрети у виробництві шоколаду та почути історію його виникнення. В музеї шоколаду на гостей чекають цікава екскурсія та, звичайно ж, дуже смачні шоколадні частування.

Як повідомляють організатори, окрім всесвітньовідомого українського кондитера Валентина Штефаньо, своєю майстерністю поділиться на святі найвідоміший шоколатьє Росії – Єдуард Лєбедев.

Для гостей міста спеціальна пропозиція – усі хто 11-14 лютого придбають квитки на «Чудо-поїзд» чи «Чудо-бус», отримають безкоштовно запрошення на Свято шоколаду 2011 у Палац мистецтв. Вхід на свято 20 грн. Разом з вхідним квитком усі гості отримають шоколадні подарунки, в яких міститимуться спеціальні шоколадки «Свято шоколаду». А самі вхідні квитки будуть шансом отримати квитки у будь-яку точку світу з авіакомпанією «Турецькі авіалінії».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *