Еко-фест Глиняни

Відповідно до Загальнодержавної Програми розвитку малих міст, затвердженої Законом України “Про затвердження Загальнодержавної програми розвитку малих міст” від 04.03.2004 № 1580-IV, постанови КМУ “Про затвердження Державної програми збереження, відродження і розвитку народних художніх промислів на період до 2010 року” від 23.05.2007 № 768 на виконання розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації “Про підготовку та проведення екологічного етнофестивалю “Еко-фест Глиняни” у Золочівському районі” від 9 лютого 2010 року № 71/0/5-10, з 10 по 11 липня 2010 року в урочищі “Під лісом” на території Глинянської міської ради проводитиметься екологічний етнофестиваль “Еко-фест Глиняни”.

Метою Екологічного Етнофестивалю “Еко-фест Глиняни” є відродження міста Глиняни та покращення екологічного стану Золочівського краю, широкої презентації рекреаційної та інвестиційної привабливості Золочівського району, привернення уваги до перспектив розвитку туристичного потенціалу Львівської області та Золочівщини зокрема.

Оргкомітет з проведення фестивалю щиросердечно запрошує всіх вихідців з Галичини приїхати до нас на фестиваль. Тут ви зможете гарно відпочити, більше взнати про рідний край, підтримати нас у намаганнях відродити старовинне місто Глиняни та покращити екологічний стан довкілля. На виставках Ви зможете придбати екологічно чисту продукцію, українські сувеніри, глинянські килими, гаварецьку кераміку та інше. Дарувати чарівну українську пісню Вам будуть дарувати відомі колективи та виконавці. Слідкуйте за інформацією на нашому сайті! Розраховуємо на Вашу підтримку і безпосередню участь у екологічному етнофестивалю “Еко-фест Глиняни”.

Докладніше про підготовку до етнофесттивалю ви зможете прочитати на веб-сайті http://hlynyany-fest.ucoz.ua

З повагою, заступник голови Золочівської райдержадміністрації         Іван Закала

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *