У Львові діти збудують «шоколадне місто»

Під час міського свята шоколаду у Львові діти збудують «шоколадне місто». Працюватиме «шоколадна кімната» для дітей.  Для дітей на святі чекає безліч конкурсів та забав на шоколадну тематику та шоколадний боді-арт.  Загалом З 6 до 8 березня Львів перетвориться на серце шоколадних імпрез та перфоменсів.

Вже традиційно, третій рік поспіль з 6 до 8 березня у Львові буде проходити третє «Міське свято шоколаду». Цьогоріч Свято Шоколаду відбуватиметься на площі перед Львівською оперою та у приміщенні Львівського палацу мистецтв.

Родзинкою цьогорічного фестивалю стане участь у Святі Шоколаду всесвітньо відомого ужгородського кондитера-шоколатьє Валентина Штефаньо, який задля приїзду до Львова відклав свою поїздку на Чемпіонат кулінарних мистецтв в Парижі.

На Святі гуру шоколадних справ даватиме цікаві майстер-класи, показуватиме віртуозні шоу з виготовлення велетенських шоколадних скульптур. Майстер планує вразити гостей свята гігантською двометровою скульптурою лева з шоколаду.

На гостей та мешканців міста чекають шоколадні фонтани, концерти та традиційний велетенський шоколадний торт. Також організатори підготували чимало забав і для найменших учасників свята.

Завершиться свято  грандіозним «Шоколадним балом», який буде проходити у будинку вчених, що на вул. Листопадового Чину, 6. Особливістю «Шоколадного балу» будуть танцювальні майстер-класи від Влада Ями та Григорія Чапкіса.

Детальніше на сайті: www.shokolad.lviv.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *