У Львові святкуватимуть Міжнародний день театру

27 березня 2011 року у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини (ЦТДЮГ м. Львів вул. Вахнянина 29, в залі кіноконцертного комплексу) проходитиме відкритий фестиваль театральних капусників «Посмішка Талії».

Захід відбувається на честь відзначення Міжнародного дня театру.

У фестивалі беруть участь театральні колективи з Чехії, Польщі та України. Ідея проведення такого заходу на теренах Галичини виникла вперше в 2010 році. Тоді Фестиваль був міським, а всього за рік він переріс в Міжнародний. Тепер у ньому беруть участь не лише драматичні колективи, але й театр танцю, цирк на сцені з Чехії, Студія асоціативної пластики та студія клоунів Українського товариства глухих. Також в межах проведення фестивалю спільно з мистецькою школою «Арт-Дизайн» відбуватиметься конкурс дитячої карикатури -, зазначив директор фестивалю, режисер-постановник театру “Ми” ,Валерій Собецький.

Організаторами фестивалю є Центр творчості дітей та юнацтва Галичини, зокрема педагогічний колектив Народного Українського драматичного театру “Ми” за підтримки управління освіти Львівської міської ради.

Переглянути роботи учасників фестивалю можуть усі охочі 27 березня (Міжнародний день театру) із 12.00 до 18.00 год в залі кіноконцертного комплексу ЦТДЮГ. Детальніша інформація на сайті http://www.theaterwe.com.ua/index.php/afiche

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *