Театр “Воскресіння” своє 20-річчя святкуватиме тихо

19-20 грудня Львівський духовний театр “Воскресіння” святкуватиме своє 20-річчя. Ювілей пройде тихо. У ці дні покажуть дві вистави. Театрали запросять своїх друзів, з якими співпрацювали впродовж цих років.

Про це 27 вересня повідомив директор театру “Воскресіння”, Ярослав Федоришин.

“Ювілей буде проходити надзвичайно просто. Ми запросили багатьох друзів, з якими ми співпрацювали впродовж цих років, які були на початку створення нашого театру, також директорів зарубіжного фестивалю. Покажемо дві вистави, ще точно не знаємо які, але плануємо якусь одну з останніх наших прем’єр – або “Вишневий сад”, або “Розбите серце”. Можливо, до цього часу вдасться зробити виставу зарубіжного режисера Аліка Лєвіта. Не можу сказати, що будемо робити це широко, тому що на святкування не маємо ні копійки грошей. Та влада обіцяла”, – зазначив Ярослав Федоришин.

“Та зараз найголовніше – це провести фестиваль “Золотий Лев” і здійснити наступні наші поїздки. Найважливішою з них є поїздка в Італію, де гратимемо 14-16 жовтня. Це комерційна річ, там з’їжджаються близько 900 покупців, різних фестивальних директорів з цілого світу. Ми тішимося, що гратимемо на цьому форумі”, – зазначив Я.Федоришин.

джерело: ZAXID.NET

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *