У Львові – туристичне «затишшя»: наслідок епідемії

У Львові спостерігається туристичне «затишшя» через епідемію. Але ситуація не є вкрай негативною, адже листопад – це так зване міжсезоння.

«Так, сьогодні дійсно спостерігаємо зниження туристичної активності у місті, проте у листопаді традиційно до Львова приїжджає менше гостей», – коментує Галина Гриник.

За її словами, у зв’язку з карантином багато туристичних фірм відмінили замовлення, більшість просто відтермінували. «Турфірми складають нові програми до різдвяних свят, і коли стабілізується ситуація, Львів буде готовий приймати гостей», – каже вона.

Галина Гриник наголосила, що жодних посилених заходів щодо інформування потенційних туристів здійснювати не будуть,- «Інформаційна політика ведеться інтенсивно постійно. Тому зараз ми рекомендували уникати візиту до Львова у зв’язку з епідемією, а після того, як це завершиться, проводитимемо звичне інформування для того».

Щодо реальних втрат, яких зазнав туристичний бізнес через епідемію, то Галина Гриник зазначила, що їх підраховуватимуть після того, як епідемія завершиться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *