На сцені фестивалю «Підкамінь 2012» візьмуть шлюб

За шість років, що минули з часу проведення першого етнофестивалю «Підкамінь» феєрична фестивальна душа вже встигла витворити деякі свої традиції.

Однією із таких добрих традицій стало одруження під час дійства закоханої пари. То ж, 11 серпня цього року учасники «Підкаменя» кричатимуть «Гірко!» Олені Мартинюк з Рівного та Володимиру Камінському зі Здолбунова. Пара заявила про своє бажання одружитися на сторінці етнофестивалю у соціальній мережі Facebook (http://www.facebook.com/Pidkamin) і вже залишила відповідну заяву у селищній раді Підкаменя.

«Ми з Володимиром уже давно планували одружитися, – каже Олена, – але все якось не вдавалося подати заяву. Ну весь час щось перешкоджало. То РАГС зачинений, то неймовірні черги. Але коли ми побачили в Мережі оголошення про весілля на «Підкамені», зрозуміли, що цим шансом не можна не скористатися! Ми з Володимиром щасливі, що наше весілля відбудеться саме на такому фестивалі. Адже ми давно мріяли, що наше весілля відбудеться в українських національних традиціях. А тут цілий фестиваль традицій…»

Олена також каже, що вони з її коханим не розповіли про свій намір рідним і ще дотепер тримають інтригу. Нехай це для них буде сюрпризом!

Олена і Володимир багато чули і читали в Мережі про Підкамінь і його фестиваль. Однак до вівторка, 10 липня, коли, відповідно до українського законодавства, вони привезли в Підкамінську селищну раду заяву, приїхати сюди не вдавалось. Тепер Олена з Володимиром одне наперед одного запевняють, що містечко на них «вилило зливу позитивних емоцій» і тепер вони закохані не лише одне в одного, але й у Підкамінь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *