У жовтні відбудеться Lviv Fashion Week

четвертий Lviv Fashion Week / Львівський тиждень моди23-25 жовтня у Львові пройде четвертий Lviv Fashion Week / Львівський тиждень моди. Цього разу усі покази мод відбудуться у Львівському палаці мистецтв, що на вул.Коперніка, 17.

“Зміна місця проведення Lviv Fashion Week пояснюється двома причинами. Перша, це криза, а друга – з іншої сторони нам цікаво було провести Львівський тиждень моди в іншому місці. Подіум (довжина – 40 м., ширина – 2 м) буде в цокольній галереї. Відкриватиме Lviv Fashion Week весна/літо 2010 конкурсний показ колекцій молодих дизайнерів під назвою “САБОТАЖ”. Конкурс проводиться у партнерстві з Міжнародним конкурсом дизайнерів одягу “Золота нитка” (Польща). Показ колекцій дизайнерського одягу з 3/5 одиниць оцінюватиме кваліфіковане журі, яке обере переможців після показу. Призи за кращі колекції: безкоштовна участь у наступному Lviv Fashion Week, спеціальна нагорода від журналу “Ателье” та інші призи. Гран-прі конкурсу – участь у фіналі престижного Міжнародного конкурсу дизайнерів одягу “Золота Нитка” на Fashion Week Poland”. Можна сказати, що перший день буде “польським”: свої колекції покажуть дизайнери з Польщі”, – зазначила Дарія Янковська.

За її словами, також участь у жовтневому “Lviv Fashion Week” візьмуть багато молодих дизайнерів, зокрема, з Житомира, Харкова та зі Львова.

Також львів’яни та гості міста у другий день побачать колекцію Роксолани Богуцької.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *