Три дні щастя і перспектив DE:CODED^09

29-31 травня 2009 року всі дороги ведуть до Львова.  Адже саме там і саме в цей час проходіть четвертий грандіозний Всеукраїнський  ІТ-фестиваль DE:CODED^09. Епіцентром події стане Палац Мистецтв в центрі міста.Всеукраїнський  ІТ-фестиваль DE:CODED^09

     Організатори  фестивалю – студенти Національного університету «Львівська політехніка», які представляють неприбуткову і неполітичну міжнародну організацію BEST www.best.eu.org (Board of European Students of Technology – Рада студентів технічних вузів Європи).

     Це не проста олімпіада або лекція з програмування чи роботи з комп’ютером. Це інтерактивна розважальна подія, яка триває 72 години NON-STOP  і надає не лише унікальну можливість для ІТ-профі позмагатися за звання найсильнішого у віртуальному світі, але і можливість весело розважитися і знайти однодумців. Адже головна мета і суть  фестивалю DE:CODED^09 – створення платформи для спілкування людей, небайдужих до сфери інформаційних технологій: як для ІТ-майстрів серед програмістів ( ACM, ICPC, 24h та ін.), дизайнерів ( Flash Euro 2012, web-design та ін.), творців комп’ютерної музики і відео, фахівців комп’ютерної інженерії, так і для аматорів «комп’ютерного мистецтва».

     DE:CODED^09 представляє учасникам в одному виставковому комплексі більше 500 комп’ютерів, об’єднаних в єдину локальну мережу з високошвидкісним Інтернет-каналом і безпровідною Wi-Fi мережею. Тут йде обмін досвідом, думками, ідеями, кожен може презентувати свої проекти, брати участь в корисних семінарах, унікальних майстер-класах,  on-line-конференціях, баркемпах. Тут Вам надається можливість відвідати ексклюзивні виставки Crush test, Micro controllers, Cyber room, кактусів і роботів.

     У будь-який момент кожен з учасників зможе спробувати свої сили в таких змаганнях, як метання мишки, біг з монітором, пінг-понг клавіатурами, стриптиз системного блоку і багато інших.

     Три дні і три ночі будуть насичені адреналіном, духом  змагань і розваг. Організатори фестивалю подбали про ШОУ на фестивалі цього року. На Вас чекає Демосцена, Моддінг, Роботи і безліч сюрпризів.

     Ми доведемо всім і кожному, що окрім ігрових баталій, перегляду кінофільмів і безглуздого скачування з Мережі всього підряд, там є заняття набагато цікавіші. Де ще можуть зібратися разом: молодь IT компанії і авангард наукового світу? Лише на DE:CODED!

          І все це створено студентами і для студентів! Приєднуйся до нас! Не пропусти свій шанс! Заходь на наш сайт www.decoded.org.ua і довідайся більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *