У Львові “Вихідні за півціни” підтримає понад 30 туристичних установ

18-19 грудня у Львові понад 30 туристичних установ нададуть знижки на свої товари та послуги в розмірі 50% для гостей. Львівський туристичний бізнес спільно з міською радою вже вдруге презентує в місті акцію “Вихідні у Львові за півціни”.

Учасники акції матимуть зовнішні розпізнавальні знаки, котрі видно з вулиць. Як зазначили в управлінні туризму ЛМР, акція «Вихідні у Львові за півціни» розпочне туристичний сезон “Зима у Львові 2010”.

Цими днями в закладах, які беруть участь в проекті, можна буде розважитися та відпочити за 50% від щоденної вартості послуг. Участь в акції зможуть взяти не лише гості міста, а й мешканці.

Нагадаємо, торік акція “Вихідні у Львові за півціни” проходила 19-20 грудня.
Довідка

Учасники акції “Вихідні у Львові за півціни”:

Готелі: “Дністер”, “Вінтаж”, “Леополіс”, “Замок лева”, “Гетьман”, “Євроготель”, “Сихів”, “Містерхостел”, “Citadel Inn Hotel & Resort”, хостел Екологічного коледжу ЛНАУ, “НТОН”, “Волтер”.

Туристичні фірми: “Дана К”, “Чудо тур”, “Кий Авіа Вест”, “Мандри Плюс”, “Всесвіт”, “Галіція-тур”, “Галінтур”, “Рітурнель”, “Танго Тревел”, “Крилос Ком” (vidviday.com.ua), “Інльвів”, “ТурдеЛьвів”.

Інші пропозиції: Захід-Шоу, 4REST Apartments, Соната, Художня галерея “Равлик”, Аквапарк “ПЛЯЖ”, Кав’ярня-галерея “Штука”, магазин одягу від українських дизайнерів “Yellow&Blue”.

Додаткова пропозиція: знижка 50% на ціни квитків вистави-відкриття Головної Новорічної казки Львова у Палаці культури на пл.Петрушевича, 17 грудня о 17:00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *