На площі Ринок незабаром запрацює ковзанка

У Львові на площі Ринок незабаром розпочнеться монтування ковзанки. Її встановить ТОВ «Науково-виробнича фірма «Відкриті комп’ютерні системи» (ВІКОС), яка робить це вже декілька років поспіль.

«Цього року особливих змін у встановленні ковзанки та її користуванні для мешканців та гостей міста не буде. Цінову політику ми також змінювати особливо не збираємось. Гадаю, ціни на прокат спорядження та саме катання залишаться такі, як і минулого року.

Також ми залишимо ряд соціальних пропозицій, які були до цього для малозабезпечених мешканців міста та дітей сиріт», – розповів організатор ковзанки, власник ТОВ «Науково-виробнича фірма «Відкриті комп’ютерні системи» Роман Кедик.

Цього сезону ковзанка функціонуватиме з листопада цього року до середини березня наступного.

Довідка

Минулого року ціни та час користування ковзанкою були наступні:

Для дітей віком до 12 років: зі своїми ковзанами до 17.00 год – 10 грн., після 17.00 год. – 15 грн., у вихідні – 20 грн., з прокатними ковзанами до 17.00 – 15 грн., після 17.00 год. – 20 грн., у вихідні 25 грн.

Для дорослих у будні з власними ковзанами до 17.00 год. ковзанка коштуватиме 15 грн. та після 17.00 год. – 20 грн. З прокатними ковзанами усім дорослим доведеться заплатити у будні від 20 до 30 грн. та у вихідні 40 грн. 20 хвилин – на перевзування.

Ковзанка працювала з 10 до 22 години.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *