Відтепер хореографів навчатимуть і у Львові

Факультет культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка відкриває напрям «Хореографія». Майбутні хореографи навчатимуться на денній формі навчання та по закінченні здобудуть кваліфікацію «Бакалавр хореографії. Вчитель хореографічних дисциплін. Керівник танцювального колективу. Артист балету».

Документи для вступу прийматимуть до 22 липня включно. Відтак абітурієнти складатимуть іспит «Спеціальність» (включає в себе теоретичне питання та практичний показ хореографічної довільної композиції, танцю, етюду, соло, малої форми або масовий танець народного, класичного, бального чи сучасного напрямку). Враховуватимуть також результати незалежного оцінювання за сертифікатом з української мови та літератури, а також історії України.

«Це величезна подія для Західної України, бо тепер ми можемо готувати балетмейстерів. Раніше цим не міг похвалитися жоден наш ВНЗ», – коментує декан факультету культури і мистецтв ЛНУ ім. І. Франка, народний артист України Богдан Козак.

До слова, з Правилами прийому до Львівського національного університету ім. І. Франка на 2010-2011 навчальний рік можна ознайомитися на сайті www.franko.lviv.ua.

за матеріалами прес-служби Львівської міськради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *