У Львові пройде П’ятий ювілейний “Львівський Бал”

25 квітня у Львові в Будинку вчених пройде П’ятий ювілейний “Львівський Бал”. Вестимуть цей бал король Лев з королевою Констанцією та почесною рицарською вартою. Режисер-постановник свята – Богдан Ревкевич із Національного драматичного театру ім. Заньковецької. Під звуки камерного оркестру “Леополіс” присутні зможуть покружляти у віденському вальсі. Про це 24 лютого на прес-конференції повідомив керівник проекту П’ятий ювілейний “Львівський бал” Андрій Цебенко.

П’ятий ювілейний ’Львівський Бал’“Львівський бал буде і традиційним – вихід дебютанток, а також матиме нові моменти – виступлять переможці Першого відкритого чемпіонату міста Львова з бальних танців. Родзинкою цьогорічного балу стануть показові виступи віце-чемпіонату зі степу, переможця національного талант-шоу “Танцюють всі” – Олександра Останкіна з Одеси. А напередодні балу будуть діяти майстер-класи з танцю та бального етикету. З 2 березня розпочнуться майтер-класи за адресою: вул. Театральна,15, у середній школі №62 з 8 до 9 вечора”, – зазначила президент Української ради танцю Ірена Бусь.

За словами Андрія Цебенка, організатори також ставлять собі за мету відновлення історичної справедливості – сприяти спорудженню у Львові пам’ятника Королю Леву, чиїм ім’ям назване величне місто. “На офіційному сайті балу з 1 березня розпочнеться відкрите голосування, яким буде визначено місце, де має постати пам’ятник королю Леву. На таку ж тему, на замовлення організаторів буде проведене соціологічне опитування львів’ян. Протягом двох місяців, львів’яни матимуть змогу визначити найкраще місце для пам’ятника королю Леву. Результати опитування будуть оголошенні на П’ятому львівському балу, – додав Андрій Цебенко. – І ще таке: ми припиняємо роздавати владі, бізнесовій еліті, консульствам безкоштовні запрошення, вони протягом цих років у переважній більшості були проігноровані. Відтепер вхід для всіх однаковий – 200 грн з особи, або 300 грн з особи з резервуванням столика”.

джерело:Захід.нет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *