ART– PARTY– SHOP «УСІ СВОЇ»

Вперше у Львові 15 травня з 11 до 20 год. за адресою вул. Залізнична, 20, концепт-простір «Рудий Пес», SASHKO META, Людське об’єднання «СВОЇ» на базі проекту Відкрита Арт Територія “СКАНДАЛЬНИЙ ЦЕХ” представляють тусовку для молоді з уявою, де можна культурно «зависнути» на цілий день і стильно прибарахлитися!

Ми робимо вільний вхід, щоб наші гості могли витратити гроші на справді кльові штуки, яких буде вдосталь у нашому art-магазині: тут можна знайти дизайнерські речі, hand-made аксесуари, оригінальні меблі, яскраві інсталяції, подарунки, майстер-класи, якісну анімацію та інші art-штуки для тих, хто звик вирізнятися.

У програмі ART– PARTY– SHOP «УСІ СВОЇ», крім усього, стильних людей чекають DJ’-сети та відео-інсталяції, буккроссинг, фото-полювання для конкурсу «STREET FASHION Best Look» , конкурси серед покупців, розмальовка ГІГАНТСЬКОГО ШУЗА від Sashko Meta та команди FINCREW (Сорокевич Дмитро, Chik “мама я малюю”) та маса інших акцій для тих, кого переповнюють ідеї.

Щоб не лишатися осторонь обігу цікавих речей, ти можеш не тільки придбати щось для себе, але і продати чи обміняти щось своє у рамках free-shop zone, яка теж буде діяти у Скандальному цеху.

Тут усі такі незвичайні, різні, але УСІ СВОЇ! Приєднуйся до нас 15 травня!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *