Ніно Катамадзе з презентацією нового альбому “Blue”

13 Листопад 2008 19:00

Ніно Катамадзе та “Insight” – музиканти, які завжди збирають аншлаги по всій Україні, автори альбомів “Black” і “White”, які зразу ж після релізу набули шаленої популярності та стали культовими. Їх слухали всі: від таксистів до послів. На превелику радість прихильників, Ніно Катамадзе та “Insight” записали довгоочікуванний, третій альбом “Blue”.

 

Ніно – це “джаз”, “етнопоп”, “world music”… ЇЇ творчість не можливо описати декількома словами чи імітувати. Саме тому, вона хедлайнер практично усіх провідних джазових фестивалів на ринку України та Росії і лауреат усіх можливих музичних премій та нагород за музику, яка оживляє та надихає!

   Саме тому, новий альбом “Blue” – це сім абсолютно нових композицій і три незвичні версії таких відомих і улюблених “Olei”, “Once in the street” i “Violets”. Це експеримент, спроба поєднати імпровізацію з класичними партитурами, чітко розписаними партіями для кожного інструменту оркестру.

   Презентація нового альбому “Blue” Ніно Катамадзе & Insight відбудеться 13 листопада на сцені Львівського Оперного Театру в супроводі Державного Камерного Оркестру “Києвські Солісти” під керівництвом молодого та талановитого диригента Ігоря Розумовського. 

 замовити квиток

Дата проведення: 13 Листопад 08

Час проведення: 19:00
Місце проведення: Львівський Національний Академічний Театр Опери та Балету ім.Соломії Крушельницької

Вартість квитків: 80-700 грн.

джерело: ДікАрт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *