К402, 13 червня, концерт-презентація нового альбому “ЛЮДИ БЛУКАЮТЬ”

13 червня у Львові, в клубі “S. DALI” (вул.Повітряна,20) відбудеться концерт-презентація нового альбому “ЛЮДИ БЛУКАЮТЬ” гурту К402.

Підтримувати своєю участю будуть:
– “ОРАТАНІЯ”(Львів)
– “П.Н.Д” (новий проект вокаліста гурту ТОЛ Прозорова і бас-гітариста Дзюбича).

Квитки можна придбати в магазині “Стильний Львів”.
Ціна 30 грн. В день концерту – 40грн.
Довідка:
К402, як група, створена десь в 2005р.
Історія приблизно така. В одному з гуртожитків Львова жили два друга, які часто просто в кайф грали свої пісеньки під акомпанемент акустичної гітари та різної перкусії. Час від часу вони влаштовували «квартирники» в кімнаті №402, в якій жили, і на які сходились дуже різні люди і випадкові перехожі. Пізніше до них приєднався ще один гітарист. Відтоді почались репетиції. Музика була акустичною, і про електричне звучання тоді ще ніхто не думав.
За цей час через Кімнату 402 пройшли декілька музикантів, які не затрималися надовго. Але теперішній склад гурту виявився вдалим поєднанням різних людей.
К402 це:
Сергій Случак – голос, гітара, губна гармошка.
Іван Джон Павлів – барабани
Олег Балтійський – бас
Петрусь Добровольський – гітара
Юля Скобель – клавіші

Новий альбом гурту К402 «Люди блукають» без сумніву нова сторінка в історії сучасного українського арт-року.Багатий цікавими музичними переходами , подекуди навіть шаленими роковими зривами ,він гармонійно поєднується з добре знайомою блюзовою класикою.Місцями божевільний, іноді романтичний акорд піднімає до нових авангардних настроїв , а використання таких інструментів як скрипка , флейта , перкусія та губна гармошка роблять музику по-справжньому живою. «Люди блукають» – це не тільки історія конкретно одної особистості , людина існує в просторі ,видимій матриці і не є самотньою; вона залежна від світу і суспільства, але її це не лякає.Музичне творіння К402 закликає до єднання, нас, незалежних блукаючих людей. Ми створені для самотності,чи все ж для того,щоб нормально жити, потрібно прислухатись до кожного, для того щоб разом піднятись у височінь наших особистісних мрій. Незалежно від статі, кольору шкіри, віросповідання – ми і кожен з нас творець чистого, неповторного і по-доброму шаленого світу. Відкидаючи матеріальність і шукаючи спільного добробуту.може тоді, і лише тоді, кожен отримає саме те, цілісне право, за яке людство бореться уже протягом багатьох тисячоліть. «Люди блукають» – це також історія одного мрійника,що рветься по сходинках до раю,але його наздоганяє фатум.Хто тепер стане творцем його долі? Час, побут,самотність?! Маленький романтик уборотьбі з невідомим.Не зупиняючись, не боячись упасти він продовжує бігти за сонцем,єднаючись з природою, адже це і є початком усіх начал. «Люди блукають» – це поезія сучасності, це сподівання вільного творця і людства загалом, це пошук ідеального, як в контексті особистісного, так і загальносвітового,це мрія заради якої варто жити, вірити, любити.