Наймолодший волинкар в Україні запалить Львів ірландським фольком

29-30 травня у Львові відбудеться грандіозне середньовічне дійство – Другий Міжнародний Фестиваль «Львів Стародавній». Серед хедлайнерів концерту, що відбудеться на святі – харківський гурт «Spirtual Seasons». Запальний фольк-рок-гурт, що давно завоював любов українців, білорусів, росіян, обіцяє влаштувати у Шевченківському гаї танці до упаду.

На Фестивалі «Львів Стародавній» гурт «Spirituals Seasons» представить свою нову програму. За словами виконавців, у репертуарі зібрана музика, під яку не можливо встояти, і до якої не можливо залишитися байдужим. Це старовинний фольк та пісні Ірландії, Швеції, Норвегії, Фінляндії, Германії, Бретані і Оверні на мовах цих народів, які перенесуть усіх глядачів у атмосферу давнини та справжньої середньовічної казки. Станцювати запальні джиги й ріли, та відчути себе справжнім скандинавцем зможе кожен охочий. Аби глядачі легше входили у роль, під час виступу проводитимуть майстер-класи із ірландських та середньовічних танців.

Ще одним подарунком для львів’ян буде виступ у складі гурту наймолодшого волинкаря України Антона Смірнова, який покаже свою блискучу майстерність у грі на улюбленому інструменті – волинці. Гру на різноманітних середньовічних інструментах Антон опановував з дитинства, і вже понад 5 років тішить глядачів своїм неперевершеним виконанням. Окрім волинки гості Фестивалю почують такі старовинні інструменти, як блок-флейта, перкусія, варган, тін-вісл, банджо, ірландський бойран тощо.

Тож усім гостям Фестивалю гарантований гарний настрій, веселі забави, море позитивних емоцій та середньовічна казка!

Довідка про гурт «Spiritual Sesons»:

Назва гурту «Spiritual Sesons» у перекладі означає «Духовні часи». Відтак дух середньовіччя відображають виконавці у своїй музиці. Творчій діяльності «Spiritual Seasons» – 16 років. Проте перше десятиліття гурт існував як студійний проект. За цей час кілька разів проходили зміни у складі «Spiritual Seasons». У 2004 році гурт вперше виступив на великій сцені і одразу ж завоював прихильність глядачів. «Spiritual Seasons» почали запрошувати у різні міста України, згодом на Фестивалі та концерти і країни СНД.

У творчому доробку «Spiritual Seasons» – сім альбомів. Гурт, який спочатку працював у стилі Британського баладного фолку, зараз розширив свій репертуар до композицій багатьох європейських країн – Франції, Германії, Фінляндії, Скандинавії, Оверні тощо. Це не лише пісні і танці, а й поеми та опера. Разом із розширенням репертуару, розширилася концертна географія гурту – творчість «Spiritual Seasons» поціновують на території від Західної України до берегів Волги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *