Фестиваль Stare Misto збере у травні Океан Ельзи та Горана Бреговича на одній сцені

Цьогорічний рок-фестиваль Stare Misto відбудеться у Львові 22 травня на стадіоні «Україна». Хедлайнерами фестивалю стануть “Океан Ельзи” та Горан Бреговіч , повідомляють організатори заходу.

Рок-фест цього року перенесли з кінця червня на травень через те, що наприкінці травня фестиваль стає першим за часом проведення українським опен-ейром – це по-перше, а по-друге – саме на цю дату вдалося домовитися про виступ з гуртами, що стануть головними зірками заходу.

Першим хедлайнером фестивалю стане найпопулярніша українська рок-група “Океан Ельзи”, яка презентує нову концертну програму, що триватиме понад 2 години. Вона поєднає у собі пісні з нового альбому «Dolce Vita» та добірку найвідоміших хітів групи. До речі, саме Львів стане першим українським містом, який “Океан Ельзи” відвідає у рамках річного концертного «Dolce Vita туру».

Всесвітньо відомий музикант та композитор Горан Бреговіч зі своїм оркестром стане другим хедлайнером фестивалю. За словами організаторів, 22 травня – єдиний день з усіх вихідних упродовж травня-липня, який був вільним у розкладі виступів маестро. У Львові Горан презентує свою нову півторагодинну концертну програму «Alcohol», що складатиметься з найвідоміших композицій за останні 30 років його творчості.

На загал, організатори планують повноцінні виступи п’яти музичних колективів з п’яти різних країн світу впродовж 8 годин, а також вечірку після концерту в одному з львівських клубів. Повний склад учасників буде оголошено наприкінці березня. Організатори фестивалю обіцяють зберегти доступні ціни на квитки, що починатимуться від 40 грн.
Організатором фестивалю є концертна агенція «ДікАрт», ініціатором фестивалю є Перша приватна броварня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *