Етно-рок фундація «ТаРУТА» видала дебютний альбом «Народжені в ЛЮБОВІ»

Етно-рок фундація «ТаРУТА» за підтримки МО «Дзиґа» видала дебютний альбом «Народжені в ЛЮБОВІ».

Двічі лауреати «Червоної Рути» та постійні учасники етнічних фестивалів київська Етно-Рок Фундація «ТаРУТА» видала дебютний пісенник «Народжені в ЛЮБОВІ», який став підсумком їхньої 2-річної праці. Пісенник записано на столичній звукотвірні «Комора» за підтримки мистецького об’єднання «Дзиґа».

Незабаром презентаційні концерти відбудуться у Києві, Львові та Тернополі.

«ТаРУТА» запрошує музикантів львівських етно-гуртів розділити радість та спільно заграти на майбутньому концерті-презентації, що планується 5 березня у Львові в арт-кавярні «Квартира 35» («Дзиґа», 2-ий поверх ).

Платівка налічує 11 оригінальних награнь, об’єднаних у концепцію «Народжені в ЛЮБОВІ». Починається альбом традиційним співаним благословенням, без якого в Україні не обходився жоден почин. А закінчується піснею в дарунок, яку було додано до змісту задля вшанування пам’яті Василя Гонтарського, засновника гурту «Вася Club».  Загалом же, кожна пісня збірки поєднує і щирість української етніки, і нестримність сучасної поетики, і постійний музичний пошук-експеримент зі смаком та естетикою, що цікава й ваблива простому подорожньому, вишуканому меломану-інтелектуалу… Людині, яка покликана ЛЮБОВ’Ю і народжена в ЛЮБОВІ.

Зміст пісеннику виглядає так:
1 – Благослови, Боже
2 – Думки
3 – Маячня
4 – Журавка
5 – Плаття-Душа
6 – ШевченкА
7 – Купайло
8 – Синя Хмара
9 – Духовний ПарАвіз
10 – Лелека
Пісня в дарунок:
11 – Париться-хмариться*
* – запис з концерту «Василь Гончарський: Світла Присвята» (11.07.2009).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *