“Кабінетна” зустріч з бардом Андрієм Євтушенком

20 січня, у середу о 18 год зустріч з бардом Андрієм Євтушенком у літературній кав’ярні “Кабінет” (Львів, вул. Винниченка, 12).

Що ми знаємо про авторську пісню в Україні? Що відбувається в одному з найпопулярніших на зорі незалежності жанрів? Які завдання ставлять перед собою митці, що продовжують працювати у ньому? Чим живе середовище бардівської пісні? Що нового відбувається у цьому жанрі тепер? Які проблеми відчувають і що турбує виконавців авторської пісні зараз?

Про це та інше йтиметься на зустрічі з Андрієм Євтушенком.

Довідка:

Андрій  Євтушенко народився на Прикарпатті. В кінці другого курсу в “Львівській політехніці” написав першу пісню.

Закінчив з  відзнакою Інститут Громадського Лідерства, де працював над проектом створення  громадської організації з метою  розвитку та популяризації українського мистецтва, зокрема української авторської пісні й співаної поезії, виявлення і підтримки талановитих молодих виконавців. Після закінчення створив творче об’єднання “Збанок”.

Член Британської  Ради при ЛНУ ім. І.Франка.

Член Християнського Англійського Клубу.

Брав участь в акціях “Чиста Говерла” (2005, 2006, 2007). Мета акції – очистити найвищу вершину України від сміття.

В жовтні 2005 записав  свій перший альбом “Туга за серцем твоїм”, в лютому 2006 – другий – “Призабута мелодія”, а в липні 2007 третій – “Сонце на долонях”. Працює над четвертим альбомом своїх англомовних балад. Минулого року брав участь у фестивалі авторської пісні та співаної поезії “Булат” (м.Суми). Позаминулого року на Регіональному пісенному фестивалі “Цвіт папороті” (м.Стрий) здобув ІІІ місце в номінації “Авторська пісня”, а минулого року брав участь у фестивалях “Зашків-2007”, “Срібна підкова” та на фестивалі авторської пісні “Пісенна мрія” (м.Одеса), де здобув І місце. Став учасником Першого поетичного форуму “Веб’єднання” разом із багатьма поетами та бардами з усієї України. Брав участь в організації фестивалю пісні “Бескиди”, що відбувся у Верхньому Синєвидному Сколівського р-ну Львівської обл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *