Львівський «ShockolaD» презентуватиме свій перший кліп

11 грудня на тринадцятому фестивалі «Jazz Bez» буде додатковий концерт. Найвідоміша львівська етно-джазова група «ShockolaD» презентує свій перший кліп на нову пісню «Співаночка».

«Шоколади» зняли відео власними силами: акторами стали всі учасники групи, а талант до операторської роботи і монтажу виявив саксофоніст Михайло Балог. Зйомки велись в Криму, у Карпатах, у лісах та озерах навколо Львова.

Місце: арт-кафе “Квартира 35” (вул. Вірменська, 35 “Дзиґа”, 2-ий поверх)

Вхід за внесок на підтримку “Євромайдану”.

«Не шкодуючи себе, в теплу сонячну погоду, в гарній компанії і з чудовим настроєм ми знімали цей кліп в різних куточках нашої країни для того, щоб передати вам тепло кримського моря, містичність карпатських гір та милозвучність української пісні», – кажуть музиканти.

Представляти групу для львівської джазової публіки нема змісту, адже «ShockolaD» утворився та розвивається разом фестивалями «Jazz Bez» та «Флюгери Львова», завдяки яким Львів називають містом джазу. Значною мірою група сама і творить львівський джазовий та блюзовий рух, куруючи діяльність «JazzClub.Lviv» та «BluesClub.Lviv».

Кожен учасник групи є відомим музикантом з неповторною манерою. Кожен з них виступає у багатьох інших проектах, проте, участь у групі «ShockolaD» завжди є найважливішою. Групу складають: Ігор Гнидин – барабани; Анастасія Литвинюк – фортепіано; Іванка Червінська – вокал; Андрій Кохан – бас-гітара; Михайло Балог – саксофон.