Авторський вечір Ірини Вовк

У Львівському музеї історії релігії відбудеться ювілейний авторський вечір «Семивідлуння» завідувачки відділом етноміфології Ірини Вовк.

В програмі авторського вечора «Семивідлуння» драматична замальовка і візії з часів стародавнього Вавілону, фрагменти переспіву польської релігійної драми «Марія з Магдалини» і улюблені вірші Ірини Вовк. Звучатимуть вони у виконанні акторів театру імені Марії Заньковецької та «МЕТА». Читатиме свої вірші і авторка.

Крім цього як ілюстратор музичної книжечки «В лапку джміль бере смичок» у вечорі братиме участь дитячий фольклорно-етнографічний ансамбль «Джерельце» та інші.

Авторський вечір Ірини Вовк відбудеться у середу, 5 листопада о 16 годині в «Музейній вітальні» Львівського музею історії релігії, що на площі Музейній, 1.

Контактна особаІрина Цебенко, 261 48 22,  8 050 980 2526.

Довідка

Ірина Вовк народилася в Ялті. Закінчила філологічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка. Наукову працю в музеї поєднує з літературною: пише вірші, сценарії для різноманітних заходів, вечорів, подій. Член Спілки письменників України. З-під її пера вийшла не одна поетична збірка, чимало статей в періодиці, наукових збірниках

lvivstory.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *