Львівських музейників винагородять

З метою заохочення та підтримки розвитку музейництва, за професіоналізм, ініціативність, творчість та інноваційність у роботі кращі працівники львівських музейних закладів будуть відзначені грошовими нагородами до Міжнародного дня музеїв, який відбудеться 18 травня, на конкурсній основі у семи номінаціях.

1. Збереження музейного фонду. 2. Популяризація фондових збірок 3. Міжнародна діяльність 4. Науково-видавнича діяльність 5. Розвиток музейного маркетингу 6. Впровадження нових форм роботи, інноваційна діяльність музеїв 7. Внесок музею у розвиток міста, популяризація історії та культури Львова

Розмір премії у кожній номінації – 10 тис. грн.

Кінцевий термін подання документів до 31 березня 2011 р.

Подані на конкурс заявки розглядає конкурсна комісія з відзначення працівників музейних закладів м.Львова впродовж 20 календарних днів. У складі конкурсної комісії передбачено участь директорів провідних музеїв та галерей, голови Асоціації музеїв та галерей Львівщини, спеціалістів, які за посадою опікуються музейною справою, представників постійної комісії культури, промоцій, ЗМІ та туризму. Перелік переможців конкурсу буде оприлюднено на сайті Львівської міської ради.

Довідка:

Для участі у конкурсі подаються такі документи за адресою:

79008, м. Львів, пл. Ринок, 1, Львівська міська рада, (з поміткою «На відзначення працівників музейних закладів м.Львова» із вказанням номінації:

1. Заяву на ім’я голови конкурсної комісії (взірець в додатку до Положення №1). 2. Анкету кандидата (взірець в додатку №2). 3. Короткий опис діяльності кандидата та додаткові матеріали, які підтверджують результати професійної діяльності у попередньому році (якщо такі є) (взірець в додатку №3).

За додатковою інформацією потрібно звертатись в управління культури за тел.2975-861, до начальника відділу культури і мистецтв Оксани Челепіс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *