Другий набір у Вищу школу драматичного мистецтва

Вища школа драматичного мистецтва – проект створений для навчання та розвитку усіх бажаючих долучитися до однієї з найдавніших сфер мистецької діяльності та творити власний світ театру.

Програма створена для зацікавлених драматичним мистецтвом, хто не має можливості навчатися академічно. Головна увага приділяється практичній роботі з постановки етюдів, сценічних читань, вистав тощо.

Навчальна програма розрахована на 4-5 місяців. Заняття відбуватимуться 2 рази на тиждень. Навчання проводиться у вечірній час. Раз на місяць в рамках проекту проводитимуться публічні майстер-класи від провідних сучасних театральних діячів.

Основною метою школи є постановочна робота, а також розвиток фізичних та творчих здібностей, засвоєння основних навичок акторської майстерності та режисури театру, вивчення історії театральної справи, подолання внутрішніх конфліктів, затисків у системі «актор-глядач», реалізація творчого потенціалу.

Основними навчальними дисциплінами курсу є:
майстерність актора та сценічна мова, які включають сценічний рух, ритміку, пантоміму, пластику,
історію та теорію театру та інші суміжні навики.

По закінченню навчання студенти отримують сертифікат про проходження курсу та професійне портфоліо. Окрім, кращі студенти потраплятимуть у склад трупи театру при Вищій школі драматичного мистецтва – «Теарт», який і формуватиметься на базі цієї школи.

У театрі при Вищій школі драматичного мистецтва відбуватимуться постановки, як класичної, так і сучасної та молодої драматургії, що сприятиме саморозвитку молодих драматургів, режисерів і акторів.

ПП «Вища школа драматичного мистецтва»
Керівник проекту – Ольга Любарова
http://vk.com/teartr
teart@lviv.pro
teart.lviv.pro
093 6 99 83 83