Через 3 тижні – XVIII Міжнародний книжковий форум видавців у Львові

Вже невдовзі у Львові знов зберуться всі любителі читання. У Львові відбуватиметься Міжнародний книжковий форум видавців. Цьогорічний форум стане вже вісімнадцятим за всю історію проведення.

Розпочнеться форум у середу, 14 вересня, і триватиме 5 днів, до 18 вересня. За цей час у Львові буде розміщено декілька майданчиків, на яких відбуватимуться заходи.

Як завжди, головним місцем проведення Міжнародного книжкового форуму видавців у Львові буде площа перед палацом Потоцьких (вул. Коперника, 15). Також майданчики форуму будуть розміщені у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) та перед ним, на центральній алеї просп. Свободи (від ресторану «Віденська кав’ярня» до Національного музею у Львові ім. Андрея Шептицького), біля пам’ятника М. Шашкевичу (вул. Коперника, 40), на площі перед Львівським національним університетом ім. Івана Франка. Саме на цих місцях відбуватиметься торгівля книжками, підручниками та виробами видавництв.

Окрім того, Міжнародний книжковий форум як завжди запропонує цікаві зустрічі з письменниками та поетами, виступи, дискусії, обговорення, круглі столи, виставки та багато інших заходів, які роблять цю подію однією з найбільш відомих у Львові та за кордоном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *