Форум Видавців має нове приміщення у центрі міста

16 вересня, під час урочистого відкриття 5 Міжнародного літературного фестивалю в рамках 17 Форуму Видавців міський голова Львова Андрій Садовий передав ключі від нового офісного приміщення президенту Форуму Олександрі Коваль.  Нове офісне приміщення Форуму видавців буде на вул. Валовій 2. Площа приміщення близько 240 кв. м. терміном майже на 3 роки .

До цього часу у приміщенні на вулиці Валовій 2 працювало управління державної реєстрації, зараз управління на вул. Весняній.

Нагадаємо, з усіх громадських організацій, які співпрацюють з міською радою, найбільше коштів цьогоріч отримає громадська організація «Форум видавців». На проведення цьогорічного Форуму видавців з міського бюджету виділено 250 тис. грн. Також на весняний дитячий форум видавців місто виділило 150 тис. грн.

«Місто протягом чотирьох років активно підтримує проведення різноманітних заходів у галузі культури. Є більші і менші фестивалі, святкування, виставки. Проте «Форум видавців» не можна порівняти ні з чим. З огляду на суспільну вагу і кількість гостей, що приїжджають до міста – це подія номер 1 в році. Саме тому жодний інший захід не отримував стільки коштів з міського бюджету, і сьогодні цей принцип зберігається», – зазначив заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів.

Нагадаємо, з 15 до 19 вересня вже традиційно у Львові буде проходити 17 Форум видавців. На цьогорічний форум видавців до Львова приїдуть 11 авторів з Польщі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *