Фільм “Темний лицар повертається”

Фільм Темний лицар повертається (2012)

Фантастичний бойовик Крістофера Нолана “Темний лицар: Відродження легенди” – продовження блокбастерів “Бетмен: Початок” (2005) і “Темний лицар” (2008), знятих за коміксами про Бетмена.

За сюжетом фільму після смерті окружного прокурора Харві Дента, Бетмен бере на себе відповідальність за його злочини, щоб захистити його репутацію перед суспільством. Через вісім років Бетмен змушений повернутися, щоб перешкодити новому лиходієві Бейн знищити місто.Можливо, ваш переглядач не підтримує формату цього зображення.Масштабна екранізація легендарного коміксу про Людину-кажана виходить на великі екрани в Україні 26 липня 2012 року. Даним фільмом режисер Крістофер Нолан має намір поставити останню крапку в історії про неймовірного супергероя, що був представлений світу компанією DC Comics в далекому 1939 році. Відродження легенди — третій і заключний фільм Нолана про Бетмена.

Не секрет, що Крістофер Нолан в захваті від розмірів екранів в кінотеатрах IMAX. Але третій фільм про Бетмена «Темний лицар: Відродження легенди», міститиме рекордний хронометраж знятого на камери IMAX матеріалу.

Пишність першокласних спецефектів, чудова гра Крістіана Бейла, Тома Харді і Майкла Кейна, епічна історія з несподіваними поворотами – все це ви зможете побачити на найбільшому в світі екрані! «Темний лицар повертається» – фільм виключно для IMAX. Ласкаво просимо на фінальну сторінку битви добра зі злом! Будьте впевнені: вона не залишить вас байдужими.

Допрем’єрні покази фільму «Темний лицар.Повернення легенди” з 21 липня в кінотеатрі “Планета Кіно IMAX”

Розклад сеансів кінотеатру “Планета Кіно IMAX”

Назва: Темний лицар повертається (tde Dark Knight Rises)
/Batman 3/
Жанр: драма, кримінальний, триллер, екшн
Режисер(и): Крістофер Нолан
В ролях: Том Харди, Крістіан Бейл, Ліам Нісон, Джозеф Гордон-Левітт, Енн Хетеуей, Гарі Олдман, Морган Фріман, Маріон Котійар, Майкл Кейн, Ейден Гіллен, Деніел Санжата
Країна: США, Великобритания
Студія: Warner Bros. Pictures
Рік: 2012
Бюджет: 250 млн. дол. США
Прем’єра (в Україні): 26.07.2012
Прем’єра (у світі): 19.07.2012
Тривалість: 164 хв

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *