У Львові пройде П’ятий Міжнародний Салон художньої фотографії «З любов’ю до Жінки»

У Львові митці з 18 країн світу презентують художню фотографію. П’ятий Міжнародний Салон художньої фотографії відбудеться в Україні. Урочисто відкриють салон у Львові 3 вересня о 16:00 в приміщенні Укрсоцбанку Uni Credit Group, що на пл. Міцкевича, 10.

«Салон «З любов’ю до жінки» сприяє розвитку фотомистецтва, розширенню інтеркультурних зв’язків, зміцненню міжнародного співробітництва, розуміння та дружби між народами різних країн. Салон приваблює не лише фотомитців, а й відомих людей з усього світу. Почесними гостями в 2008 році були Принцеса Австрії та Люксембургу Anita von Hohenberg. Головою міжнародного журі в 2009 році був екс-Президент Словаччини пан Рудольф Шустер», – повідомив координатор салону Юрій Тітовець.

Впродовж 23-26 липня міжнародне журі визначало найкращі фотографії, котрі згодом ввійшли у розкішний фотоальбом. Переможців очікують нагороди  FIAP, ISF, НСФХУ та Салону, що загалом становить:  14 золотих, 5 срібних, 5 бронзових медалей, 36 почесних стрічки, 6 сертифікатів та 3 дипломи.

Організовує дійство Фотогалерея Юрія Тітовця «ПРОСТІР».

Виставка відбувається під патронатом Всесвітньої Федерації фотомистицтва, Європейського фотографічного Союзу та Національної спілки фотохудожників України. А також за сприяння Міністерства культури та туризму України, Українського Фонду Культури, Посольства Австрійської Республіки в Україні, Посольства Аргентини в Україні, Генерального Консульства Республіки Польща у Львові, Львівської обласної Ради, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської Ради.

Довідка

Окрім Львова « З любов’ю до жінки» планує до кінця року завітати й до інших міст України. Виставки пройдуть:
15 вересня – м.Одеса;
06 жовтня – м.Запоріжжя;
09 жовтня – м.Київ;
29 жовтня – м.Рівне;
17 листопада – м.Дніпропетровськ;
19 листопада – м.Донецьк. А пізніше у Варшаву, Краків (Польща) та в  Копенгаген (Данія).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *