Фотовиставка Ростислава (іf-ro) Шпука «Без Ознак Мистецького Життя»

31 травня, понеділок 17.00, Арт-кав’ярня «Квартира 35» (вул. Вірменська, 35, «Дзиґа» 2-ий поверх ) ЛМГО «Оселя» і МО «Дзиґа»
з нагоди другої річниці львівського соціокультурного часопису «Просто Неба», презентують:
Відкриття фотовиставки «Без Ознак Мистецького Життя», відомого івано-франківського митця Ростислава «If-ro» Шпука

В об’єктиві виставки – Тарас Прохасько, Юрій Іздрик, Юрій Андрухович, Володимир Єшкілєв, Софія Андрухович, Олег Гнатів, Мирослав Яремак.

Також, у рамках відкриття виставки відбудеться презентація нового 10-го випуску часопису «Просто Неба» присвяченого темі «Дві України?».

Довідка:

Ростислав Шпук – фотомитець, успішний бізнесмен, літописець «станіславського феномену, оглядач газети «Галицький Кореспондент». Автор фотопроектів «Без Ознак Мистецького Життя» і «300-міліметрове кіно», низки візуалізацій і фотосесій. Персональні виставки Ростислава були представлені у івано-франківській галереї «Маргінеси» і на Міжнародному фестивалі бездомного мистецтва у м. Цєшин (Польща). Учасник мультимедійного проекту «DrumТиАтр»: Izdryk-Semenchuk-If-ro». Один з найпопулярніших українських блогерів.

«Без Ознак Мистецького Життя» – фотопроект Ростислава Шпука, ідеєю якого є зображення письменників, художників і музикантів у ролі бездомних. Участь у проекті взяли Тарас Прохасько, Юрій Іздрик, Юрій Андрухович, Володимир Єшкілєв, Софія Андрухович, Олег Гнатів, Мирослав Яремак. Проект був започаткований у 2009 році.

«Просто неба» – це незалежний вуличний журнал, який продають на вулицях Львова бездомні люди. Метою розповсюдження журналу є залучення до соціальної інтеграції людей, які перебувають у скрутних життєвих обставинах. Девізом «Просто неба» є «Працювати, не жебракувати». Ми схиляємося до думки, якщо людина взялася продавати журнал, вона прагне насамперед перебудувати своє життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *