Наталка Карпа презентувала свою KARPARATION

Наталка Карпа презентувала оновлений бренд  свого продюсерського центру, який після ребрендінгу отримав назву  KARPARATION. На прес-конференції з приводу виходу дебютного альбому групи Glamour, яка також входить тепер вже у «карпарацію» Наталки Карпи журналістам було представлено новий логотип і назву.
Наталка Карпа презентувала свою KARPARATION
Наталка Карпа: «Вважаю, що KARPARATION дуже вдала назва для сьогоднішнього об’єму і ваги нашого продюсерського центру. Придумали її ми всі разом на своєрідному брейнстормі. Звичайна гра слів, букв…Та результат вийшов цікавим, а назва – креативною і оригінальною».

Продюсерський центр KARPARATION, співпродюсерами якого є Наталка Карпа і її продюсер Ярослав, займається продюсуванням самої співачки Наталки Карпи, груп «Glamour» і «Шоколадка», арт-балету Gledis та ще декількох інших виконавців, а також організацією концертів, вечірок, зйомкою кліпів та рекламних відеороликів. Як зізналась сама Наталка Карпа, в планах є запуск декількох нових проектів, напрямків діяльності, а також інтернет-сайту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *