Вечір кіно скандинавських країн

В четвер 4 березня о 19:00 у Львівському палаці мистецтв Wiz-Art представляє спеціальну кінопрограму: S C A N D I N A V I A !. ГАРЯЧІ ФІЛЬМИ ХОЛОДНИХ КРАЇН: короткометражки з Норвегії, Швеції і Фінляндії. 8 фільмів в кіносеансі тривалістю 107 хвилин.

ПРОГРАМА ВЕЧОРА

ТОРНІ 13’ – Нене Тсубоі, Туомас Тоівонен (Фінляндія 2008)

Прем’єра цього фільму відбулась в Торні, популярному готелі міста Хельсінкі. Незвичайний мешканець розкішного номеру і як минає його день – така основа сюжету оригінальної історії про готель Торні і столицю Фінляндії.

МАЛЕНЬКИЙ ПЕНІС 9’ – Еспен Хоббесланд (Норвегія 2009)

Це історія Даніеля, який все життя страждав через розмір свого члена. Але все змінюється, коли він приєднується до групи людей зі схожими проблемами.

ВІДПРАВЛЕННЯ-ПРИБУТТЯ 30’ – Санна Ленкен (Швеція 2008)

Девід наважується нелегально перевезти екстезі з Голандії у Швецію. Дорогою він зустрічає свою колишню дівчину та її сім’ю. На якусь мить здається, що його життя знову налагоджується, але ніхто не знає, як може повернутись доля після неочікуваного випадку.

ДОБРАНІЧ СТОКГОЛЬМ 3’ – Маттіас Монтеро (Швеція 2008)

Фільм спеціально знятий для Стокгольмського тижня моди. В ньому зіграли моделі Анніка Ашберґ та Йамоу Соссех, змагаючись в суперечці про те, хто з них більше любить моду.

П’ЯТЬ 8’ – Еспен Хоббесланд (Норвегія 2009)

Головна героїня кожну свою дію повторює п’ять раз, бо їй здається, що інакше хтось з її рідних помре. Вона намагається позбутись параноїдальних звичок і їй це майже вдається…

ЛЮДИНА-РАКЕТА 4’ – Тім Сундін, Олов Якобсен, Мехмет Оздемір, Йоханнес Ліндберґ, Міхал Марцінковскі (Швеція 2008)

Що як всі зусилля спрямовані в невірному керунку? Єдина межа – це небо…

НАДМІРНА ОБЕРЕЖНІСТЬ 29’ – реж. Ліса Джеймс-Ларссон (Швеція, 2008)

Джоан і Стюарт живуть в щасливому шлюбі вже ось 23 роки, їхній син Кейлеб от-от подарує внука, але в Джоан виявляють рак грудей, а в дружини Кейлеба Мішель стається два викидні. Чи знайде Джоан відвагу, аби поділитись найглибшими страхами з родиною, якщо вона навіть не може глянути на себе в дзеркало. Це історія про любов, про втрату і про сім’ю, і життєву необхідність бути чесними і відкритими, навіть якщо життя робить поворот в трагічну сторону.

БАБУСЯ 11’ – Еспен Хоббесланд (Норвегія 2009)

Батьки, які постійно в стресі і в роботі чи божевільна бабуся? Маленька Піа надає перевагу драбині, якою вона може дістатись на Місяць і повернутись назад.

Львівський  палац мистецтв, Великий зал, вул. Коперніка, 17

тел. 0635615722

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *