28 грудня зустріч із Любою Якимчук у книгарні “Є”

28 грудня о 18:00 в книгарні “Є” відбудеться презентація збірки поезій Любові Якимчук «, як МОДА».

За збірку віршів “, як МОДА” молода поетеса з Луганська Любов Якимчук отримала першу премію літературного конкурсу “Привітання життя”. Останні кілька років авторка активно брала участь у всеукраїнських фестивалях (День Незалежності з Махном”, “Фортмісія”, “Країна мрій”) та займалася синтетичними видами мистецтва: відеопоезією (спільний проект з луганською режисеркою Юлею Блаут) та аудіопоезією (проект «Жінка, дим і небезпечні предмети» з львівським джазменом, контрабасистом Марком Токарем).

Львівська презентація збірки “, як МОДА” у понеділок 28 грудня стане заключним виступом авторки в Україні на найближчих пів року, адже  нещодавно Любов Якимчук здобула престижну стипендію програми Міністра культури і національної спадщини Республіки Польща «Gaude Polonia» на 2010 рік.

Вірші, що увійшли до збірки, проїхали через всю Україну із Луганська до Львова, в них авторка акцентуює увагу на автентичній усній традиції поезії, що «передається із вуст в уста, як поцілунки». Відвертість, іронія, звукові метафори та різні футуристичні ефекти, що захоплюють та приголомшують, дозволяють говорити про футуристичну традицію письма.

Початок зустрічі о 18.00

Модератор – Оксана Васьків-Кукул

Адреса книгарні «Є»: м. Львів, просп. Свободи,7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *