Запрошення до участі у фестивалі «Велика коляда»

У Львові вже десятий рік поспіль буде проходити фестиваль «Велика коляда».

Цьогорічний фестиваль триватиме у Львові з 7 січня до 1 лютого. Минулого року у фестивалі взяли участь близько 60 хорових колективів. Участь у фестивалі можуть взяти різні хори, незалежно від конфесійної приналежності.

Для участі у фестивалі необхідно:

– подати заявку на участь у  фестивалі до 1 грудня  до оргкомітету за адресою пл. Музейна, 3, тел. 298  60  75, pkusm@ugcc.org.ua

– подати програму концерту даного колективу

– подати інформацію про колектив, творчі доробки та диригента  і кількість учасників, фотографію колективів у цифровому форматі.

Цьогорічна «Велика коляда» буде проходити у такому форматі:

  •     7-11 січня – дитячі, юнацькі та молодіжні колективи,
  •     12-17 січня – оркестри, вокально-інструментальні колективи,
  •     19-25 січня – автентичні та фольклорні колективи, сільські хори,
  •     26 січня – 1 лютого – церковні, аматорські та професійні хори.

Також протягом трьох тижнів щонеділі в храмі Пресвятої Євхаристії  будуть проходити заключні концерти колективів. Раніше такий підсумковий концерт відбувався наприкінці коляди, де виступали зведено усі хори. Тепер такі підсумкові виступи будуть проводитись щонеділі, тому що кожного тижня виступають різнопланові за своєю специфікою творчі колективи: дитячі хори, дорослі хори.

Організаторами фестивалю є Патріарша комісія у справах молоді, Центр душпастирства молоді (храм Пресвятої Євхаристії), управління культури Львівської міської ради. Ініціатором організації такого фестивалю виступив настоятель храму Пресвятої Євхаристії о. Йосиф Мілян.

ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *