Львів’яни обиратимуть найкращу каву

Від сьогодні, з 16.00 год. у Львові стартує голосування за найкращу каву в кав’ярнях міста. Голосування проходить в рамках третього міського свята «На каву до Львова». Цьогоріч кавомани голосуватимуть впродовж трьох днів, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Голосування для визначення найкращої кав’ярні на ІІІ міському святі «На каву до Львова» буде відбуватись у трьох формах. Перша – за допомогою бюлетнів, які відвідувачі кидатимуть в спеціальні урни, розташовані в дні свята у кав’ярнях-учасницях. Віддати свій голос можна буде і за допомогою інтернет-голосування на сайті свята кави  www.coffeefest.lviv.ua. Найцікавішим буде голосування «таємного покупця», який крадькома ходитиме кав’ярнями-учасницями у дні свята та оцінюватиме за критеріями міські кав’ярні. Усі види голосувань триватимуть до 18.00 год. недільного вечора.

Нагадаємо, 26-27 вересня у дворику Ратуші буде проходити третє міське свято «На каву до Львова». Відкриють свято «кавові» король та королева, які вирушать у «кавовий тур» у неділю о 15.00 год. А також в суботу та  неділю у дворику Ратуші буде проходити ярмарок, де можна придбати різноманітні сорти кави. Розбавляють усе “кавове” дійство джазові та симфонічні колективи та покази ретро-фільмів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *