У Львові знімають ролик до фестивалю Alfa Jazz Fest

джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest
джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest

Сьогодні, 20 квітня у Львові ТзОВ “МАЙС Агенство 42” знімає промоційний ролик до Міжнародного джазового фестивалю Alfa Jazz Fest.

Зйомки проводять на площі Ринок. Розпочались вони о 8:00 год. і триватимуть до 20:00 год.

Нагадаємо, у Львові 3-5 червня відбудеться Міжнародний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest.

Серед більше ніж 15 колективів львів’яни та гості фестивалю почують славетних зірок світового джазу. Безпрецедентним буде склад учасників, які виступатимуть на головній сцені Alfa Jazz Fest в Парку Культури: квартет Джона Скофілда (США), група Spyro Gyra (США), проект Білла Еванса «Soulgrass» (США), зірковий квартет Jeff Lorber Fusion (США) та легенда джазу –  музикант першої величини Рон Картер (США) в складі Golden Striker Trio (разом із Петом Мартіно і Малгрю Міллером). Серед зірок на сценах в центрі міста будуть блюзмен Вестай Джексон (США), Андрій Кондаков (Росія), група Apple Tea (Білорусь), а також найцікавіші талановиті українські колективи з Києва, Харкова та Львова.

Важливою рисою Alfa Jazz Fest, при високому рівні події, стане його демократичність та доступність. Дві сцени в центрі міста (біля Домініканського Собору та на Площі Ринок) будуть безкоштовні для усіх бажаючих. В свою чергу, на головну гала-сцену Фестивалю в Парк Культури відвідувачі зможуть придбати квитки на місця в зручному партері під накриттям за доступними цінами (100-500 грн), а також, дотримуючись демократичного формату події, буде можливість розміститись в пікніковій частині парку цілком безкоштовно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *