Місто очікує збільшення кількості туристів

Львівська міська рада прийняла програму розвитку туризму у Львові. Програма створена з метою збільшення туристичних потоків до міста, забезпечення отримання прибутку від туристичної галузі та розвитку туризму у місті.

Відтак, програма передбачає участь у міжнародних туристичних заходах, організацію та проведення таких заходів у Львові, впорядкування туристично-екскурсійної діяльності, проведення презентацій міста за кордоном, підвищення рівня інформування мешканців та туристів про туристичні послуги та заходи, освоєння сучасних тенденцій розвитку туристичної індустрії, підвищення кваліфікації працівників сфери гостинності міста.

Активним туристичним сезоном є квітень-травень і ми очікуємо значно більший наплив туристів, порівняно із минулим роком. Ця програма передбачає збільшення кількості туристів у місті, удосконалення сектору туристичних послуг та співпрацю з іноземними туристичними організаціями. ,- зазначила спеціаліст управління туризму Львівської міської ради Галина Гриник.

Окрім цього, останнім часом збільшилися кількість туристів із Польщі та Німеччини, внаслідок активної співпраці з містами Лодзь (Польща) та Фрайбург (ФРН). Нагадаємо, збільшилася, порівняно із минулими роками, і географія представлення міста на міжнародних туристичних виставках, на яких пропагували тури до Львова, екскурсії містом, туристичні об’єкти, музеї, театри, загальноміські заходи та свята. Якщо у 2006 році Львів був представлений на 6 міжнародних туристичних виставках, то у 2010 році – уже на 10 виставках.

Зараз Львів представляють на Міжнародній туристичній біржі (ITB) в Берліні. Виставка триватиме до 13 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *