Канський кутюр’є відвідає Львів

Наприкінці березня Львів порине в атмосферу моди та елегантності. В рамках проведення LVIV FESHION WEEK осінь/зима 2011-2012 до міста приїде видатний французький кутюр’є Крістоф Ґюларме. Він буде спеціальним гостем проекту та представить свою нову колекцію, прем’єра якої відбулася нещодавно у Парижі.

Нам дуже приємно, що така видатна особа у світі моди, як Крістоф відвідає Україну та LVIV FESHION WEEK зокрема. Він є одним з небагатьох кутюр’є, який диктує моду світовим зіркам на Канському фестивалі та створює для них вечірні вбрання, які потім можна побачити на червоній доріжці. – зазначила координатор LVIV FESHION WEEK Дарія Янковська.

Довідка:
Перший Lviv Fashion Week стартував 3 роки тому і тривав два дні (зібравши дизайнерів з Хорватії, Угорщини, Польщі, України). Почесними гостями Львівського Тижня Моди у 2010 стали російський кутюр’є В’ячеслав Зайцев та Кензо Такада, японський дизайнер із світовим ім’ям, що вперше відвідав Україну на запрошення організаторів Lviv Fashion Week. Цієї весни вже сьомий модний сезон надає можливість гостям побачити колекції провідних українських дизайнерів, колекції pret-a-porte і haute couture французьких модельєрів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *