Звана вечеря з Такада Кензо в рамках Lviv Fashion Week

В рамках 6-го сезону Lviv Fashion Week почесним гостем Львова був французький дизайнер Такада Кензо, приїзд якого був зокрема організований торговою галереєю «Опера Пасаж».

Торгова галерея «Опера Пасаж» від часу свого відкриття підтримує якість магазинів та сервісу на рівні справжнього європейського шопінгу, при цьому забезпечуючи львів’ян вишуканими та стильними подіями. Ще одним підтвердження цього був Львівський тиждень моди, в рамках якого «Опера Пасаж» виступила ексклюзивним спонсором приїзду одного з найбільш видатних світових дизайнерів – п. Такада Кензо.

29 жовтня львів’яни мали можливість побувати на званій вечері з п. Кензо в приміщенні «Леополіс Холу». В якості ексклюзивної преси «Опера Пасаж» запросила відому ведучу Катю Осадчу, а також багато відомих особистостей, серед яких були організатори польського, португальського, іспанського та українського тижнів моди, директор бренду Кензо Thierry Gaumard, офіційний дизайнер родини Муаммар Кадаффі Rabia Ben Barka, головний редактор офіційного партнера Lviv Fashion Week The Fashionslider – Marcellous L.Jones. Подію також відвідали мер міста Андрій Садовий з дружиною Катериною, Олег Березюк, всесвітньо відомі дизайнери Роксолана Богуцька та Оксана Караванська, дизайнер жіночих головних уборів Марта Холод, видавничий директор журналу «Ательє» Наталя Лук’янець, власники провідних бізнес структур Львова.

Андрій Садовий з дружиною
Андрій Садовий з дружиною

Під час вечері гості мали можливість насолодитись чотирма стравами від шеф-кухаря з 2-ма зірками Мішелін Емануеля Вернбахера. Особливістю програми була ненав’язлива музика та відсутність насиченого розпорядку, що дало гостям можливість вільно поспілкуватись між собою. Наприкінці званої вечорі вишивальниця Олеся Сахро подарувала пану Кензо дві вишиті картини, виконані нею в унікальній техніці. На одній з них, біля розкішної вишивки, мали можливість залишити свій автограф та побажання усі гості вечора.

Приїзд п. Такада Кензо до України, тим паче до Львова, є подією дійсно визначною, оскільки п. Кензо вже довгий час не влаштовує покази та віддалився від світського життя.

Такада Кензо - почесний гість Lviv Fashion Week
Такада Кензо - почесний гість Lviv Fashion Week

Незважаючи на те, що під час званої вечері зустріти п. Кензо вдалося обмеженому колу людей, 30 жовтня «Опера Пасаж» надала можливість всім своїм клієнтам та гостям особисто отримати його автограф. Автограф сесія відбулась на 4-му поверсі торгової галереї.

Під час прес-конференції п. Кензо ділився враженнями про Львів, порівнюючи при цьому наше місто до Праги та Відня. Торгова галерея «Опера Пасаж» поділяє думку великого дизайнера і надалі забезпечуватиме львів’янам та гостям міста можливість справжнього європейського шопінгу у серці Львова!

Фото:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *