WIZ-ART оголошує виставку мистецьких робіт!

Положення про проведення виставки у рамках ІІІ Міжнародного фестивалю візуального мистецтва WIZ-ART 2010

WIZ-ART – це організація, яка займається культурно-мистецькими проектами і працює у різних жанрах, від кінематографу до музики, від перформенсів до виставок візуального мистецтва.

Основна і найважливіша подія, яка є підсумком річної роботи, це Міжнародний фестиваль візуального мистецтва Wiz-Art, який вже втретє відбудеться в травні 2010 року.

Фестиваль ставить собі за пріоритет йти у ногу з розвитком інноваційних тенденцій у кінематографі та загалом у візуальному мистецтві. Відбіркова комісія виставки особливу увагу звертає на роботи, де присутні неординарні авторські вирішення.

ТЕМА.

«Лови тільки яскравий момент!»

Протягом трьох днів фестивалю глядачі визначать найкращі роботи у трьох нижчезазначених номінаціях:

– “Girl’s power” (ваше бачення жінки)

– Pulp fiction (гумор і жорстокість, іронія, алюзії)

– Finish (життя короткометражне)

УМОВИ:

1. Участь у виставці безкоштовна. Вік учасників необмежений. У виставці може взяти участь кожен охочий: митці, професійні та непрофесійні фотографи.

2. Авторські роботи, що подаються, повинні відповідати вимогам виставки.

3. Фотороботи до 3 штук (на кожну номінацію, тобто загалом максимум 9) формату JPEG, TIFF без стиснення, 300 dpi, надсилати за електронною адресою valentynazalevska@wiz-art.com.ua та копію на visual@wiz-art.com.ua

4. Інші мистецькі роботи (за винятком фотографії), мають бути надіслані або безпосередньо принесені до Палацу Мистецтв, м. Львів, вул. Коперніка 17, каб.205.

5. Друк виставкових примірників здійснюють організатори.

6. Подані роботи обов’язково повинні супроводжуватись такими даними: прізвище та ім’я автора, місто, де він мешкає, а також контактний телефон та e-mail, за якими можна з ним зв’язатись, обов’язково назву роботи.

7. Заборонено представляти роботи чужого авторства. В разі виникнення суперечок щодо авторства робіт, будьте готові представити на розгляд оригінали (повнорозмірні Jpg копії, NEF (RAW) файли, або плівку). Роботи, визначення авторства робіт яких потребуватиме більш грунтовного розгляду, ніж звірка з оригіналами – будуть зняті з виставки.

Прийом робіт здійснюється протягом місяця з 13 квітня до 13 травня. Роботи, надані пізніше, до участі у виставці не допускаються.

Експозиція буде розміщена у холі Палацу мистецтв, а також у залі кінопоказів.

Найкращі роботи у трьох номінаціях та краща мистецька робота фестивалю будуть визначені глядачами, оголошення переможців буде проходити в останній день фестивалю 23 травня о 19.00 на церемонії закриття у Палаці мистецтв.

З приводу будь-яких запитань щодо виставки мистецьких робіт, звертайтесь за телефоном 0634433659
skype name enormity2005
valentynazalevska@wiz-art.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *