Скрипаль-віртуоз Олександр Божик відкриє фан-зону Євро-2012

Скрипаль-віртуоз Олександр Божик, гурт “Божик Бенд” та струнний оркестр “Бравіссімо” 7 червня, у переддень старту Євро-2012, відкриють офіційну фан-зону у Львові. Команда музикантів, яка вільно себе почуває як і у класиці, так і у рок-музиці, і в етніці, стане хед-лайнером концерту-відкриття до чемпіонату Європи з футболу на проспекті Свободи, на площі перед Оперним театром.

Протягом годинного виступу Олександр Божик, “Божик Бенд” та “Бравіссімо” разом із співачкою Оксаною Мухою та піаністкою Юлією Божик (дружиною Олександра) гратимуть класику, рок, попурі на відомі мелодії, рок-н-рольні обробки українських народних пісень. Зокрема, зазвучать мелодії з кінофільмів, грецька композиція “Сіртакі”, українська коломийка, рок-н-рольний варіант “Ой, мамо, люблю Гриця!”, мадярський чардаш… Шанувальники футболу та музики зможуть послухати і композицію “Танок життя”, автором якої є сам Олександр Божик. Порадує він і феєричним номером “Чотири стихії” на три скрипки з шоу “Україна має талант!”, срібним призером якого став.

– Підготували для публіки цікаву програму, у якій знайдеться місце і драйву, і ліриці, і академічній музиці, і рок-н-ролу, – розповідає Олександр Божик. – Іноземцям буде цікаво познайомитися з українською культурою та послухати мелодії різних країн світу в нашій інтерпретації. Вчитимемо їх вболівати на український лад! І українців, і іноземців, своєю музикою налаштуємо на святковий лад напередодні старту чемпіонату. Я сам — великий футбольний фанат. Моя улюблена команда – “Барселона”. Але оскільки це – чемпіонат збірних, то вболіватиму за збірні України, звісно, та Іспанії. Сам колись грав у футбол. Навіть виступав у чемпіонаті світу за збірну України серед церковних команд. Були в одній групі з Бразилією, Іспанією, Німеччиною.

Під час концертного відкриття фан-зони Олександр Божик познайомить публіку не лише з новинками у своєму репертуарі, а й з новим музичним проектом — гуртом “Божик Бенд”.

– Музиканти “Божик Бенд” – професіонали найвищого рівня, – наголошує Олександр. – Тривалий час працювали разом на моїх сольних концертах. Нам подобалось разом музикувати, тож вирішили заснувати разом щось нове і цікаве — гурт “Божик Бенд”. Граємо класичні твори в рок-варіанті, експериментуємо. Хлопці в нашій команді — справжні віртуози. Кращого ударника, ніж наш Роман Беднарський, — не чув. У нас є свій гітарний Елвіс (Володимир Оленський). Романтичний Роман Задорожний – на клавішах. А аранжувальник, мозок колективу, – Остап Панчишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *