Сергій Жадан і Собаки в космосі знову у Львові

СЕРГІЙ ЖАДАН і «Собаки в космосі» 11 вересня  21.00  Хмільний дім  Роберта Домса (вул. Клепарівська, 18)   ГО «Форум видавців», МА «Арт-Вертеп» та Хмільний дім Роберта Домса пердставляють:
   в рамках Четвертого міжнародного літературного фестивалю   СЕРГІЙ  ЖАДАН і «Собаки  в космосі» .

  Проект  «Спортивний клуб армії» виник восени 2007-го року, внаслідок співпраці харківського письменника Сергія Жадана та популярної харківської ска-групи «Собаки в космосі». Проект поєднує в собі музику ска, реггі та панк із поетичними текстами. Минулого року проект було представлено в Харкові (клуб «Черчіль», фестиваль «Харківська барикада») та Києві (кіно-клуб Києво-Могилянської академії), а навесні 2008-го – в містах Польщі (Люблін, Варшава, Краків) та на фестивалі «День незалежності з Махном» (Гуляй Поле).Природнім результатом цієї співпраці виявився запис повноцінного аудіоальбому, куди ввійшли сім треків поюс відеоролики з концертних виступів проекту. Диск випускається мистецькою аґенцією «Арт-Вертеп» (м. Дніпропетровськ) за підтримки мистецького об’єднання «Остання барикада» (м.Київ) та видавництва «Фоліо» (м. Харків).

    Вхід  – 25 грн
  З питань акредитації  представників ЗМІ  звертатись за телефоном 8-068-206-93-65 (Григорій)  Інформаційна  підтримка: МО«Остання Барикада», МО «ДЗИГА», ZAXID.NET.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *