Балет “Акверіас” святкує 25-річчя

Галицька сюїта, Пастка, Безумство, Дзвін – з цими композиціями “Акверіас” об’їздив цілий світ. Тепер цей колектив називають львівським “Тодесом”.

Тепер вони випробовуватимуть сцену Оперного театру. На наступну середу там вони представлять свою “Золоту колекцію” – найкращі танцювальні номери за чверть століття.

Відео:


джерело: канал новин 24

Довідкова інформація

Оксана Лань – відомий балетмейстер та режисер-постановник у галузі української сучасної хореографії. Член Асоціації діячів естрадного мистецтва України, член Національної спілки хорографів України .Хореограф-постановник театральних вистав, масштабних мистецьких проектів, міжнародних фестивалів моди.

Балет “Акверіас” один з провідних танцювальних колективів на теренах України та на міжнародній танцювальній сцені. Неодноразовий лауреат та призер всеукраїнських та міжнародних танцювальних конкурсів та фестивалів.

Великим внеском в розвиток культури та сучасного мистецтва танцю в Україні є співпраця, вже протягом 15 років, режисера-хореографа Оксани Лань та балету «Акверіас» з Героєм України, нар. арт. України, Молдови та СРСР Софією Михайлівною Ротару.

Зразкова школа-студія “Акверіас” під керівництвом Оксани Лань за 25 років своєї діяльності виховала не одне покоління провідних танцюристів, які є солістами та хореографами Київських та Московських відомих колективів і мають свої школи в Україні та США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *