У Львові засновано джаз-клуб

Львів підтверджує звання джазового міста. Музичне середовище міста нарешті організувалось у «Джаз-клуб. Львів» задля розвитку та популяризації якісного джазу, виховування та просування молодих виконавців, налагодження механізмів організації джазових концертів і фестивалів, обміну інформацією, спілкування із середовищами інших міст та виходу львівського джазу на провідні європейські сцени. Одним із найважливіших напрямків клубу стануть едукативні програми.

 Джаз-клуб Львів

«Джаз-клуб. Львів» об’єднує близько ста музикантів, меломанів та музичних критиків. Засновниками клубу стали мистецьке об’єднання «Дзиґа», львівські джазмени Марк Токар, Дана Винницька, Ігор Гнидин, Анастасія Литвинюк, меломани та музикознавці Сергій Косенко і Маркіян Іващишин.

Починаючи з лютого 2009 року засідання клубу відбуватимуться кожної неділі та четверга у арт-кав’ярні «Квартира 35», що на другому поверсі галереї «Дзига» (вул. Вірменська, 35). 

Недільні засідання розпочинатимуться о 12 год. Вхід буде вільним для всіх бажаючих. Засідання включатимуть розмови, дискусії, прослуховування раритетних дисків, прослуховування та перегляд рідкісних аудіо і відеозаписів.

На четвергові акції джаз-клубу безкоштовний вхід буде тільки для членів клубу та журналістів. Щочетверга із 19 год. у «Квартирі 35» відбуватимуться тематичні музичні вечори, які включатимуть джазові концерти, майстер-класи, спільні імпровізації, джем сейшени. 

Члени «Джаз-клубу. Львів» користуватимуться наступними пільгами:
• Безкоштовний вхід на акції клубу
• Знижка 50% на всі концерти «Дзиґи» у великих залах
• Вільний доступ до інформації клубу
• Пільгова участь у варштатах, майстер-класах, тощо

• Пріоритетна реалізація власних проектів у рамках традиційних львівських джаз-фестивалів, концертів у Львові та за його межами

До клубу можна зголоситися безпосередньо на засіданнях та за контактами:

Ігор Гнидин – координатор «Джаз-клуб. Львів»:

tel: 8 (096) 784-14-17, e-mail: dzygajazz@gmail.com 

МО «Дзиґа»:

tel: 8 (032) 244-47-78, e-mail: dzygainfo@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *