У Львові відбудуться традиційні Великодній та Міський ярмарки

Перед святами у Львові традиційний Великодній ярмарок, який організовує компанія «Львівські ярмарки». Захід розпочнеться з 17 квітня на проспекті Свободи (центральна алея). Встановлення в центрі міста великої символічної писанки ознаменує початок Великодніх ярмаркових забав.

Мешканці та гості міста зможуть придбати чудові товари – сувеніри ручної роботи, пасхальну атрибутику, мед та вироби з воску, речі побутово-декоративного промислу. Ласуни також зможуть себе потішити різноманітними смаколиками.,- розповідають організатори.

Після 1 травня Великодній ярмарок замінить Міський, присвячений 775- річчю Львова, який триватиме до 15 травня.

Цьогорічний ярмарок вразить відвідувачів не лише широким асортиментом товарів. Організатори підготували серію цікавих майстер-класів з виготовлення писанок, мотанок та інших невід’ємних елементів української культури. Майстер-класи проходитимуть щодня до Великодня – з 11.00 до 18.00 години.

Натомість, вже після Великодня львів’яни та гості міста матимуть нагоду побачити традиційні гаївки і стати учасниками цих весняних розваг.

Довідка

За додатковою інформацією звертайтесь за поштовою адресою yarmarok.press@gmail.com або за номером телефону 097 90 91 996 (Наталія Становська, представник оргкомітету).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *