Управління культури і туризму Львівської міськради має свій сайт

14 січня у Львівській міській раді презентували сайт управління культури і туризму www.cultureandtourism.lviv.ua. Сайт має анімоване зображення Львова: як будувався та розвивався проспект Свободи – атракція для львів’ян та туристів. Про це повідомив координатор сайту Сергій Терещенко.
“На сайті міститься найактуальніша інформація про новини культури і туризму міста Львова. Все про заходи, які відбуваються у Львові, новинки з туристичної галузі та важливі події з культурного життя міста: фестивалі, концерти, конференції, виставки, проекти, інформація про музеї, галереї, бібліотеки, театри, концертні та виставкові зали, кінотеатри. Також інформація про туристичні об’єкти Львова (довідкова інформація про екскурсії по місту та інші корисні пропозиції щодо перебування у Львові). Також інтерактивна мапа міста Львова дозволяє кожному легко знайти місцезнаходження закладів культури та туристичних об’єктів”, – зазначив Сергій Терещенко.

За його словами, сайт перекладений чотирма мовами: українською, англійською, польською й російською. “Календар подій на сайті інтерактивний: можна, натиснувши на певний день, дізнатися, що відбудеться у культурних установах Львова цього дня”, – додав координатор.

джерело:Захід.нет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *