“Jazz Bez” завітає і в Івано-Франківськ

Незважаючи  на кризи та епідемії, «Jazz Bez» продовжує приєднувати нові міста до десятиденного транскордонного джазового марафону, що пронесеться Україною та Польщею із 4 по 13 грудня. Цього року до традиційних місць фестивалю приєднались рідне село Богдана-Ігоря Антонича Новиці (тепер територія Польщі) та Івано-Франківськ.

13 грудня в івано-франківському клубі «L-клуб» виступатимуть віртуози експерименту на трубах із Франції «Thuillier trio». «Thuillier trio» – це виключно акустичне тріо туби, тромбону та ударних, котре виходить за рамки джазу та експериментує  з сучасними музичними творами.  Композиції   Жана Луї Пом’є (тромбон) та Франсуа Тюльє (туба) без інструментальної гармонії надають солістам необмежену свободу. Ніхто не може передбачити що відбудеться на концерті, бо смак музичного ризику поєднує цих трьох солістів, призводячи до цікавих музичних несподіванок.

Лідер колективу  Франсуа Тюльє є також художнім керівником «Jazz Festival in MONTINVILLERS» та артистичним  директором паризького фестивалю «FEELING MUSIQUE». Як стверджують критики, Тюльє – це музикант, який належить до нового покоління віртуозів гри на тубі з вмінням грати як соліст, так і гармонічно імпровізувати в оркестрі.

Таким чином, “Jazz Bez 2009” поєднає Львів, Перемишль, Люблін, Санок, Новиці, Тернопіль, Севастополь, Луцьк, Івано-Франківськ та Київ, де виступлять понад 20 джазових проектів, у яких грає близько 100 музикантів із 12 країн світу (США, Японія, Єгипет, Німеччина, Данія, Великобританія, Нідерланди, Франція, Росія, Білорусія, Литва, Польща та Україна).

Організаторами  фестивалю «Jazz Bez» в  Івано-Франківську є фонд розвитку екотуризму «ВИТОКИ» та «L-клуб».

Квитки  в Івано-Франківську:  «L-клуб», вул. Січових Стрільців, 24

 тел. 098-3392627, 0342-724200

Вся інформація про ” Jazz Bez”: www.dzyga.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *