На «Бандерштат» приїдуть учні Бенюка та Орест Лютий

Орест Лютий
Орест Лютий

Фестиваль українського духу «Бандерштат-2012» в образі «профессора» антропології Ореста Лютого відвідає відомий шоумен та музикант Антін Мухарський. Також на мистецьке дійство завітають слухачі акторського курсу народного артиста України Богдана Бенюка.

Суперечлива творчість Ореста Лютого, який виступає в супроводі антитоталітарного гурту “СТАЛІН УНД ГІТЛЕР КАПУТ”, вже викликала чималий резонанс в українському культурному середовищі. У межах реалізації проекту «Лагідна українізація» митці в Інтернеті опублікували 8 музичних композицій, які, зі слів авторів, ввійшли до альбому «А я – не москаль».

На сторінці Ореста Лютого в соціальній мережі “Вконтакте” про виконавця зазначено: “Видатний український вчений-антрополог Орест Лютий – людина зусібіч обдарована та талановита, що щукає відповіді на одвічні питання: Хто ми? Звідки? Куди йдемо? Самотній самурай духу в буремному океані плоті… Світоч для індивідуалів всіх часів і народів!”

А першого фестивального дня шанувальників театрального мистецтва виставою за мотивами оповідання Володимира Винниченка “Уміркований та Щирий” потішать слухачі акторського курсу народного артиста України Богдана Бенюка.

Цей твір письменник написав на початку ХХ сторіччя, коли в Україні відроджувалася політична складова національно-визвольного руху, а в 1905 році Російську імперію «труснула» революція.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *