Відбувся ІІ Міський фестиваль пива у Львові

ІІ Міський фестиваль пива  у Львові
ІІ Міський фестиваль пива у Львові

Цього року фестиваль відбувся у рамках Території гостинності «LeoFan» у Парку культури та відпочинку ім.Б.Хмельницького. На фестивалі був презентований «Велитенського фестивального пивного кухля-мандрівника» та визначено найкращого фаната пива.

Відкрився фестиваль матчем збірної України та Франції і щодня фанати пива мали можливість спостерігати за перебігом подій на стадіонах Чемпіонату ЄВРО.
Протягом 3-ох днів фестивалю розважав відвідувачів:

Гастрономічним Ярмарком «Пиво і до пива», Інтерактивними розвагами , Пивними конкурсами, Концертною шоу-програмою, Вечірки open-air
На фестивалі був урочисто презентований великий фестивальний пивний кухоль-мандрівник, що об’їхав весь світ – побував у всіх країнах учасницях Чемпіонату з футболу ЄВРО 2012 та тепер приїхав до Львова.

«Кухоль-мандрівник» став символом фестивалю і пивним фото сектором для відвідувачів.

Протягом фестивалю тривали «пивні змагання», де визначали спритність з швидкісного випивання пива. Змагання були інтригуючи ми, особливо, коли до участі долучились не лише львів’яни, але й німці та датчани! Тут перемога стала справою національною…
Переможцем став Тарас, який окрім швидкості подолав і несподівані перешкоди, які виникли у способах випивання пива у фіналі.

Фото:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *