3-5 серпня на Львівщині всьоме відбудеться фестиваль середньовічної культури «Ту Cтань!»

фестиваль «Ту Стань!-2012»
фестиваль «Ту Стань!-2012»

3-5 серпня на Львівщині всьоме відбудеться фестиваль середньовічної культури «Ту Cтань!» Організатори розпочали активний етап підготовки фестивалю «Ту Стань!-2012».

Фестиваль «Ту Стань!» цьогоріч знову запрошує всіх охочих відчути атмосферу українського Середньовіччя і насолодитися поєднанням природи, мистецтва та духу історії. Як і минулого року, фестиваль відбудеться влітку – із 3-го по 5-те серпня 2012 року, місце проведення незмінне – історико-культурний заповідник «Тустань», що в с.Урич, Сколівського району, Львівської області.

«Ту Стань!-2012» радо вітатиме гостей найрізноманітнішого віку та зацікавлень. Програма фестивалю передбачає традиційні бої реконструкторів, майстер-класи середньовічних танців, гри на давніх музичних інструментах, театральні дійства, ярмарку ремесел та виступи музичних гуртів.

В центрі уваги учасників фестивалю – наскельне місто-фортеця Тустань, пам’ятка архітектури ІX-XIII століть, яка гуртує всіх небайдужих до своєї історії та береже романтику Середньовіччя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *