«Jazz Bez» надає студентам знижки на джаз

Знижки на «Jazz Bez»
Знижки на «Jazz Bez»

Наймасштабніший український джазовий фестиваль «Jazz Bez разом з Reikartz», що триватиме з 1 по 11 грудня, надає студентам 50% знижку на квитки.

Знижка для студентів є давньою традицією «Джаз Безу», адже фестиваль створився не тільки щоб презентувати кращі зразки світового джазу та створювати міжнародні проекти, алей для того, щоб виховувати джазові смаки у Львові.

Цього року до джазового Львова приєднаються 12 міст України та Польщі: Харків, Севастополь, Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ, Рівне, Люблін, Перемишль, Білосток, Кросно, Жешув, Новиця.

У Львові виступатимуть 17 колективів, у яких грає близько сотні музикантів зі США, Канади, Австрії, Франції, Ізраїлю, Німеччини, Росії, Литви, Польщі та України.

Серед іменитих виконавців на фестивалі гратимуть легенда американського джазу саксофоніст Олівер Лейк, володар «Grammy» контрабасист Ерік Ревіс, патріарх польського джазу Януш Муняк, найдосвідченіший амриканський кларнетист Бред Террі у дуеті із піаністом-віртуозом Йоахімом Менцелем, номінант цьогорічного «Grammy» піаніст Джон Біслі, найвідоміші у світі польські джазмени «Contemporary Noise Sextet» та багато інших майстрів джазу.

Оскільки основним організатором та ідейним натхненником фестивалю виступає Мистецьке об’єднання «Дзиґа», знижки надаються також учасникам «дзиґівських» клубів: «ДжазКлубу.Львів», Етноклубу Набутків, Кіноклубу Олега Яськіва та фотоклубу «Ч.Б.5х5». Також цього року джаз стане доступнішим і для гостей готелів «Reikartz» у Львові та учасників «Reikartz Club».

Пільгові квитки продаються тільки в галереї «Дзиґа» і тільки до 23 листопада. Організатори просять не забувати студентські квитки!

Загалом квитки можна придбати у касі Львівської Філармонії (вул. Чайковського, 7), касах Театру ім. Марії Заньковецької (вул. Лесі Українки,1) та на рецепції у галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35).

Вартість квитків на джазові концерти – від 60 до 120 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *